Tuesday, April 7, 2015

Pengumuman Pemenang Segmen Kisahati Wanie

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, masih diberi kesihatan dan kesempatan untuk menulis di blog picisan ini..
InsyaAllah malam ni Wanie akan umumkan pemenang untuk segmen Kisahati Wanie..
Sebelum tu, jutaan kemaafan wanie pohon atas kelewatan Wanie untuk umumkan pemenang..

Baiklah, setelah diundi menggunakan pakcik random, pemenang bertuah untuk segmen pertama wanie ini ialah peserta bernombor:

14
6
17

Tahniah diucapkan kepada pemenang..
Jutaan terima kasih buat semua yang setia menyokong blog wanie dari dahulu sehingga kini..

Pemenang bertuah akan mendapat hadiah seperti berikut:


frame gambar
1× 3 pemenang


fridge magnet
1×3 pemenang

Oleh itu, pemenang yang bertuah perlulah memberikan details seperti berikut ke alamat emel wanie:

Nama-
Alamat-
No penyertaan-

kepada-wanienorniwaniebintinasarudin@yahoo.com

Opss sorie,alamat emel terlampau panjang..hihi..

Senarai peserta boleh disemak di SINI

Wassalam..








23 comments:

  1. tahniah pada yang berjaya ^^,

    ReplyDelete
  2. tahniah hnya 3 org ker 6 org sis

    ReplyDelete
  3. hadiah ada 6...ke sorang dapat dua adik..
    Dah lama bebenow adik tak bw..rindu..ingatkan sakit teruk..alhamdullillah dah sihat...
    ala akak tak berjaya pulak..no 7 tak bawak tuah la..hukhuk
    anyway..tahniah kepada yg berjaya

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd pemenang & tahniah juga buat Wanie.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah...salam perkenalan.. jenguk2 la blog akak.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua pemenang
    nanti akak email adress ye, '-)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, tahniah utk pemenang tu ^_^

    ReplyDelete
  8. alamak saya no 17 lah pulekk. hihi. btw tahniah kepada semua pemenang. huhu

    ReplyDelete
  9. kemana adik kita ni pergi...dah lama diamkan diri ni

    ReplyDelete
  10. Tahniah kpd semua pemenang...😊

    ReplyDelete
  11. assalam.. akak singgah sini, tahniah pada yang menang

    ReplyDelete
  12. assalam wanie.. lama akak tak singgah sini.. blog pun dah lama tak update.. wanie apa khabar?

    tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete