Wednesday, April 1, 2015

Maaf atas Kesulitan

Assalamualaikum..

Image result for maaf

Di sini Wanie ingin mengucapkan jutaan kemaafan atas kesulitan dan kelemahan wanie dalam ,menguruskan segmen yang wanie anjurkan.. 
Kalau dikutkan, sepatutnya semalam wanie dah umumkan senarai pemenang..
Tapi keadaan tak mengizinkan..
Sebabnya, dah beberapa hari wanie tak sihat..
Komitmen terhadap blog juga terabai..
Blogwalking pun dah kurang..
Updates entri kelaut..
T_T

Wanie minta maaf sangat-sangat..
InsyaAllah, bila keadaan beransur pulih,
Bila wanie dah sihat macam biasa,
wanie akan umumkan pemenang beserta hadiah sekali..
Maaf sangat2 di atas kesulitan yang berlaku..
yang mana wanie berhutang BW tu, insyaAllah bila dah sihat wanie akan ke blog korang semua..
ni pun gigih jugak up entri..
kalau ikutkan memang nak BW selalu, tapi kena banyak rehat..
takut kesihatan semakin menjejaskan..

Hopefully, korang tak lupa wanie..
Thanks !

Wassalam...

15 comments:

  1. semoga wanie cepat sembuh.. jaga kesihatan dan jangan lupa makan ubat..

    ReplyDelete
  2. its oky. Dgn keadaan cuaca tak menentu ni kena banyak minum air dan cukup rehat. Jgn risau kita tak lupa awk punye. hihi . Take care awak :)

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh dear ..
    Makan ubat dan tidur yg cukup..
    It's ok...kite faham ..

    ReplyDelete
  4. berehat dulu..semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  5. Jujur saya pun tak berkesempatan nak sertai.. waktu berblog pun tngh tak menentu juga. Apa pun, semoga Wanie cpt sembuh ye.. bnykkan berehat. Blog bila2 masa pun boleh nanti.. :)

    ReplyDelete
  6. La Tahzan Wa La Tahinu . Qawiy Lillahi Ta'la, ya ukhti Wanie
    ( Jangan sedih dan jangan lemah . Kuatlah kerana Allah, Kak Wanie ) ... :)

    ReplyDelete
  7. jgn fikir dulu pasal BW or what so ever..utamakan dulu kesihatan tu

    ReplyDelete
  8. biasa la.. kita manusia cuma merancang.. :)
    smoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  9. alahai, x sihat ye. semoga cepat sembuh tau! nasib baik gtau pasal blog baru ni... kalau x jenuh mencari. hehe. terus tukar url dekat bloglist saya ^^,

    ReplyDelete
  10. Wanie da sihat ke skrang ? CT pun baru nak cover2 jenguk kawan2 ni..
    its okay.. take ur time =)

    ReplyDelete
  11. semoga wanie diberi kesihatan yang baik

    ReplyDelete
  12. kuat sangat keje kot wanie..

    salam perkenalan.. jemput singgah ke blog saya ye bila dh sihat nanti huhu.. rugi telepas segmen.

    http://umminuma.blogspot.my/

    ReplyDelete